Городской портал Херсона

Виготовлення сучасних меблів у Рівному

     07.08.17

Компанія спеціалізується на розробці і виготовленні меблів на замовлення. Ви можете ознайомитися зі зразками сучасної і красивих меблів для квартири і будинки, зробити замовлення на будь-який вподобаний виріб або замовити меблі за власним проектом. Завдяки величезному досвіду, сучасним технологіям виготовлення якісних матеріалів та комплектуючих, а також творчому підходу і обліку індивідуальних особливостей кожного замовлення, вже багато років ми створюємо найкращий продукт.

Меблі на замовлення просто зобов'язані бути оригінальними, нешаблонними, виконані конкретно під ваше приміщення, - так вважає будь-яка поважаюча себе фірма-виробник, яка займається виготовленням меблів на замовлення. Ми повністю поділяємо цю точку зору, адже виготовлення меблів за індивідуальним замовленням – наша робота. Ми обіцяємо наймодніші меблі Рівне, де колір, розмір, конфігурацію, наявність декоративних елементів і кількість фурнітури ви, як замовник, визначаєте самі.

Надаючи послуги з виготовлення меблів, ми робимо ставку на впровадження у виробництво нових технологій, використовуємо новітнє обладнання та матеріали для випуску сучасних меблів. Якщо ви хочете купити меблі від виробника, ми радимо вам виготовити меблі на замовлення. Ми завжди надаємо гарантію на всю нашу продукцію.

Ми працюємо без посередників і перекупників, тому виробляємо недорогі меблі. Дізнавшись про наші ціни, у вас більше не буде сумнівів про те, де замовити або де недорого купити меблі. Ми розуміємо, що покупка меблів – досить витратний захід, тому вважаємо за краще співпрацювати з клієнтом безпосередньо. Ви самі побачите, наскільки вигідно і, головне, недорого можна купити меблі від виробника. Навіть якщо вас зацікавить виготовлення меблів за вашими кресленнями, то в видаткову частину увійде тільки оплата праці наших працівників і витрати на матеріал. На виході вийдуть хороші меблі без торгової надбавки.

Якщо ви вирішили зробити меблі на замовлення, то точний термін виконання буде відомий після обговорення всіх деталей проекту. Відмінні меблі невеликого розміру і нескладної форми, як правило, виготовляються протягом 10-15 робочих днів після оформлення замовлення.

Наше кредо: якісні меблі в короткі терміни за прозорими розцінками. Відразу після заявки і з'ясування вимог до меблів у Рівному, ми готові розрахувати повну вартість послуги. Також оформлення договору можна провести вдома замовника.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
В России традиционно есть два варианта развития событий - наихудший и маловероятный...
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика