Городской портал Херсона

3 види дитячих турів по країнах Європи і Україні від туроператора «Сант Валентин»

     22.10.21

Канікули — важливий час в житті школярів. Це можливість відпочити від уроків, приділити більше часу хобі, друзям і подорожам. Під час канікул важливо не дати дитині забути все те, що вона засвоїла за навчальний рік. Тому, батькам і вчителям варто подумати про те, як би допомогти дітям не тільки набратися сил перед переходом до наступного класу, а й надати їм додаткові знання в розважальній формі.

На допомогу прийдуть тури для школярів по Україні та європейським країнам. Вони поєднують в собі все необхідне для правильного розвитку дітей: можливість дізнатися щось нове з області культури і історії, розвивати самостійність, мовні навички та вміння бути в команді. Крім цього, діти просто насолодяться подорожжю і заведуть нових друзів.

Захоплюючі програми турів пропонують в агентстві «Сант Валентин». Тут ви знайдете більше вісімдесяти авторських програм по Україні та Європі, команду досвідчених працівників в сфері дитячого туризму і приємні ціни. У всіх бажаючих скористатися нашими послугами є можливість ознайомитися з розцінками і описом турів на сайті агентства.

тури для школярів від «Сант Валентин»

Основні категорії туристичних пропозицій для школярів від «Сант Валентин»

Тури складно розділити на якісь типи. Всі вони в більшій чи меншій мірі мають однакові характеристики. Але якщо потрібно більше конкретики, пропонуємо три основних види подорожей:

  1. Екскурсійні поїздки. Представляють собою огляд міста або декількох міст за час туру, пам'яток, а також розважальні програми. З нами ви відвідаєте українські міста (Одесу, Полтаву, Вінницю, Львів, інші) і ряд європейських країн: Австрію, Іспанію, Німеччину, Францію та багато інших.

  2. Літні тури для школярів. Мають більш вільний тип проведення часу. Діти потрапляють у веселі літні табори за кордоном: в Туреччину, Болгарію і Грецію. Мета такого відпочинку — дозволити дитині проявити свою активність і вдосталь похлюпатися в морі. Екскурсії передбачені.

  3. Мовні курси. Підходять дітям, що захоплені вивченням іноземних мов. За такою програмою можна поїхати до Англії і Шотландії. Школярі не тільки пізнають культури Великобританії, але і покращать англійську. Після завершення курсів, діти отримують відповідний сертифікат.

Відвідайте офіційний сайт туроператора «Сант Валентин», щоб дізнатися більше інформації про найближчі осінні і зимові тури. Ви можете зв'язатися з менеджерами по телефону, заповнивши анкету на сайті або відвідавши наш офіс в Києві. Контактні дані та адреса агентства вказані на інтернет-сторінці, звертайтеся за всіма питаннями.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Якщо вночі прийде товстий вуйко і запхає тебе в мішок - не псіхуй. Просто хтось попросив у Святого Миколи тебе під подушку.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика