Городской портал Херсона

Гряде нове «покращення» тарифів?

     05.05.11

Ірина Львова, "Вгору"
Коли в середу, 4-го травня, я сіла в приміський автобус, що йшов через Цюрупинськ до Херсона, то зовсім не думала про якісь чергові сюрпризи з боку перевізників. Проте водій "радував" пасажирів, які питали про вартість проїзду, загадковою фразою:"Сьогодні ще по 4 гривні, а завтра буде по п'ять або й по шість." Вдаватися в подробиці він, ясна річ, не схотів, і я вирішила зателефонувати до відділу перевезень приміського автовокзалу, щоб прояснити ситуацію.
На іншому кінці телефонного дроту у відповідь на моє запитання спочатку залягла пауза, а потім молодий (судячи з голосу) чоловік повідомив, що дійсно, тарифи підвищаться з 5-го травня у тих перевізників, які встигли подати документи. На моє питання про розмір підвищення ціни на проїзд до Цюрупинська, Гопрів і т.д. він попросив зателефонувати після 13-ї години. Дочекавшись, знову телефоную, та, на жаль, замість приємного знайомого голосу чую зовсім інший – жіночий, і вже не такий привітний. Він твердо запевнив мене, що ще ніхто (!) з перевізників документів на підвищення тарифів не подавав, і вони ще нічого не знають, хоча чекають на це. А взагалі, сказала жінка, ми повинні спочатку зв'язатися з її начальником Анатолієм Федоровичем Москвичовим (не сьогодні, 4-го травня, а 5-го зранку, тобто, коли наша газета вже буде надрукована) і лише з його дозволу вони нададуть нам будь-яку інформацію. Цікаво, де це вони такий новий Закон про інформацію знайшли?
На жаль, саме пасажирам доведеться гадати, скільки грошей виділяти на дорогу з сьогоднішнього дня: чи ті ж гривні за сумнівні "зручності" поїздки, чи вже значно більшу суму за те ж саме. А, можливо, і хтось із не надто добросовісних водіїв скористається нагодою "під шумок" заробити на нашій несвоєчасній поінформованості. То що – чергове "покращення" – вже на порозі?  


Сообщает издательство "Вгору".

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
- Ну как кабинет?
- Просто шикарно!
- А секретарша есть?
- А как же!
- А она молодая?
- Ну лет 18.
- А как она одевается?
- Быстро!
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика