Городской портал Херсона

Вечір пам’яті

     09.03.07



9 березня вся Україна відзначає річницю народження Тараса Григоровича Шевченка і вшановує його пам’ять. Ім’я геніального українського Кобзаря відоме у всьому світі. Він був поетом, драматургом, прозаїком, мислителем, істориком, етнографом, фольклористом і художником, який залишив велику спадщину – понад тисячу творів.

5 березня у кіноконцертному залі «Ювілейний» пройшов вечір пам’яті великого Кобзаря – «Жінки у життєвій долі Тараса Шевченко». У залі зібралося чимало гостей та шанувальників творчості українського поета, а також учні чотирьох херсонських шкіл. Вихованці загальноосвітньої школи № 1 підготували театральну постановку. У ній прозвучали поетичні твори Шевченка та пісні на слова його віршів, присвячені жінкам, які надихали його на творчість. Також обласне підприємство «Кіновідеопрокат» представило фільм «Жінки у життєвій драмі Тараса Шевченка». Як зазначив директор обласного підприємства «Кіновідеопрокат» Євген Максимов, такі театралізовані заходи, які зможуть відвідати херсонці, у цьому році будуть непоодинокі. Наступною темою стане «Молодь проти наркотиків».

Автор: Оксана ДОРОШЕНКО.
По материалам газеты "Гривна"

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Приходит Вовочка домой с подбитым глазом. Мама его спрашивает:
- Что это с тобой случилось?
- Понимаешь мама, я люблю шутки. Каждую ночь в три часа набираю номер кого-нибудь из ребят и спрашиваю: "Догадайтесь, кто звонит?"
- Ну и что?
- Сегодня один догадался!
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика