Городской портал Херсона

КОРОТКО

     05.05.06



n На стадіоні Каланчака відбувся футбольний турнір за участю 10 команд району. Добре виступила команда зош з Хорлів під керівництвом вчителя фізвиховання Юрія Кохана.

n У Новій Збур’ївці Голопристанського району відбулася першість району з легкої атлетики серед шкільних команд. Перше місце зайняли спортсмени Голопристанської зош № 3, друге – команда зош № 1 з райцентру, третє – Бехтерська зош.

n Відбулася традиційна відкрита першість Скадовської ДЮСШ з легкої атлетики. На ній вдало виступили юнаки з Новотроїцької ДЮСШ. Костянтин Горобець був першим у бігу на 60 метрів. Олексій Кулівець показав кращий час у спортивній ходьбі на 2000 метрів.

n Вихованці Чаплинського будинку дитячої творчості успішно виступили на обласних змаганнях з віль- ної боротьби. Переможцями стали Ольга Яцко та Феяс Кібаров. Тренер – Муса Алірізаєв.

n Студент Генічеського педучилища Анатолій Жакун на чемпіонаті України з шахів серед спортсменів-інвалідів зайняв третє місце. Нині у складі збірної команди області він готується до студентської олімпіади.


По материалам газеты "Гривна"

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
В службу спасения 911 поступил тревожный звонок. Спасатели занервничали, но трубку не сняли.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика