Городской портал Херсона

Замовити дизайн будинку і інтер'єру у стилі лофт та мінімалізм у студії Ірини Карликової (Київ)

     18.08.19

Замовити дизайн будинку у стилі лофт або мінімалізм у Києві

Стиль лофт можна обожнювати, або ненавидіти всією душею. Однак, ставитися до нього байдуже навряд чи вийде. Саме це стилістичне спрямування у оформленні інтер'єрів надзвичайно популярне. Його обирають сміливі люди:

  1. Перспективна активна молодь, яка бачить переваги у креативності та намагається відійти від банальності. Лофт у квартирі молодих людей підкреслює індивідуальність і хороший смак.
  2. Власники квартир з вільним плануванням. Саме просторі приміщення великої квадратури з високими стелями дозволяють у повній мірі розкрити красу і самобутність стилістичного напряму.
  3. Творчі люди, в будинках яких збираються художники, архітектори та інші творчі особистості.
  4. Економні люди. Стиль лофт - це мінімалізм і завжди невеликі витрати на оздоблювальні матеріали. Використовувати дорогу обробку або меблі у стилі лофт не прийнято.
  5. Креативні сміливі особистості, які не бояться експериментів. Також обов'язково оцінять особливості та переваги стилю лофт, який максимально вдало вписується в сучасний ритм життя мешканців мегаполісів.

Особливості стилю лофт у дизайні інтер'єрів

Лофт - проекти не передбачають поділ простору на окремі кімнати. Тут доречно зонування. Виділення окремих функціональних зон виконується за допомогою меблів, мобільних або стаціонарних перегородок, елементів освітлення, інших візуальних прийомів.

Традиційний «лофтовий будинок» - це велика площа, максимум простору і наповненості повітрям. Тут прийнято використовувати контрастні, здавалося б, непоєднувані матеріали, різні фактури і кольори. Відкриті комунікації і високі стелі - ще одна особливість стилю лофт.

Як матеріали для обробки виступають дерево, цегла, скло, сталь, бетон. Що стосується колірної гамми, то вона більш, ніж стримана. Найчастіше використовується кілька кольорів і окремі кольорові акценти.

Добре відомий інтер'єр інтер'єру квартири або будинку у стилі лофт з портфоліо студії Karlikova Architects - це цегляні та бетонні стіни, груба штукатурка, підлога з настеленние дощок, мінімальна кількість меблів і відсутність химерного декору.

Замовити дизайн будинку і інтер'єру у стилі лофт або мінімалізм у Києві

Деякі люди впевнені, що стиль лофт у інтер'єрі пасує виключно за площею котеджів зі значною квадратурою. Це не так. Навіть в невеликому будинку можна оформити житловий простір в стилі лофт. Головне - звернутися до професіоналів студії Ірини Карликової. Досвідчені дизайнери знайдуть і запропонують цікаві рішення з урахуванням особливостей конкретної житлової споруди.

При правильному підході стиль лофт візуально збільшить простір приміщення і зробить його більш просторим.

Грубі форми і матеріали доповнюють дизайн інтер'єрк особливою «фабричною» атмосферою. На перший погляд може здатися, що вона не дуже придатна для комфортного життя. Насправді стиль лофт дозволяє зробити будинок затишним і атмосферним, незважаючи на свої особливості.

Якщо ви хочете замовити дизайн будинку у стилі лофт або мінімалізм у дизайнера Ірини Карликової, домогтися візуального розширення простору, максимальної кількості світла і індивідуальності, поспішіть звернутися до студії Ірини Карликової. Ми запропонуємо дизайн проекти, які межують між мінімалізмом і шиком.

Студія дизайну Ірини Карликової грамотно реалізує стиль лофт у інтер'єрі вашого будинку і допоможе реалізувати у життя побажання клієнта. Ми готові створити дизайн інтер'єру будь-якого приміщення за доступною ціною!

Що ми пропонуємо?

  • індивідуальний підхід до кожного проекту;
  • швидке виконання замовлень будь-якої складності;
  • стильні і сучасні рішення, гідні вашої уваги;
  • цікаві креативні ідеї та типові дизайн-проекти.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
- Пап, а кто такой ангел?
- Ну-у... Знаешь, такой маленький, с крылышками, летает...
- Кусается?
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика