Городской портал Херсона

Виробництво ідентифікаційних карток переживає підйом

     05.09.21

В останні роки виробництво ідентифікаційних карт в Україні, які використовуються для ідентифікації користувачів, переживає період бурхливого зростання.

Адже подібні ID карти служать перепусткою для співробітників, з їх допомогою можна розрахувати ефективність роботи персоналу, автоматично обчислити трудовитрати кожної штатної одиниці.

Крім цього, ID-карти використовуються в програмах лояльності, вони дозволяють вивчати купівельний попит, переваги споживачів, їх активність і рекомендувати кожному з них найбільш вигідні та відповідні пропозиції товарів і послуг. Зокрема, це стало можливим, завдяки впровадженню сучасних технологій CIPURSE і Mifare.

Студентський квиток

Так, унікальним видом продукції «Підприємства "Пластик Карта"» стала ідентифікаційна картка «Студентський квиток». Це одна з інноваційних розробок, що володіє безліччю функцій, адже вона є не тільки студентським квитком, а й служить платіжною карткою.

Вона також доповнена банківськими функціями, в неї включено транспортний застосунок, завдяки якому карта використовується і як проїзний квиток. Такий широкий спектр функцій дає можливість користувачам отримувати на «Студентський квиток» стипендію, здійснювати з її допомогою грошові перекази, розраховуватися за товари і послуги, відвідуючи естетичну стоматологію в Києві або замовляючи ірландське віскі у Львові, здійснювати онлайн-покупки в інтернеті і багато іншого.

Крім цього, карта служить і пропуском в навчальний заклад, що дозволяє відповідальним працівникам ВНЗ відстежувати відвідування занять кожного студента. При втраті «Студентського квитка» його можна моментально заблокувати.

Це нововведення підтримали і активно почали впроваджувати багато навчальних закладів України, а керівництво банків і компанії «Пластик Карта» спільними зусиллями успішно просувають його на ринку країни.

GSM-карти і SIM-карти

Ще одним активно зростаючим сегментом ринку є випуск карт мобільного зв'язку, зокрема продукція передплаченого зв'язку для операторів і SIM-карти, оснащені операційною системою.

Наприклад, «Підприємство "Пластик Карта"» сьогодні співпрацює не тільки з найбільшими українськими,а й з відомими зарубіжними GSM-операторами, випускаючи для них сучасні сім-карти.

Завдяки виробничим потужностям, застосуванню новітніх технологій і обладнання, компанія може виготовляти SIM-карти будь-якого формату:

  • повнорозмірні;
  • micro-SIM;
  • nano-SIM.

В наші дні мобільний телефон є практично у кожного жителя, але мало хто зі споживачів знає, що за допомогою SIM-карти можна отримати доступ до свого банківського рахунку, зберігати інформацію, дізнаватися час, прогноз погоди, решту суми на рахунку та ін. Сучасна сім-карта оснащена численними корисними і зручними функціями.

На сьогодні SIM-карти можуть мати різні стандарти і формат, різний обсяг пам'яті і функціонал. Наприклад, на етапі виробництва їх можна оснастити додатковими функціями і застосунками (MobileID, STK-меню та інші).

Крім цього, сім-карти поступово стають менше розміром, але їх функціонал і сумісність тільки збільшуються.

Сьогодні компанія «Пластик Карта» випускає якісні SIM-карти будь-якого формату і розміру, здійснює збирання ексклюзивних стартових пакетів, розробляє і впроваджує у виробництво упаковку з оригінальними дизайнерськими рішеннями.

Джерело: сайт виробника ідентифікаційних карт www.plasticcard.ua

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Мало кто знает, что В Белоруссии в 60-е были запрещены аборты. Боялись пропустить Лукашенко.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика