Городской портал Херсона

Вас лякає простатит — саме час дізнатись від лікаря андролога «Urologist Valetskyi», чого слід уникати, щоб не потрапити до зони ризику

     04.09.22

Практично кожен чоловік досить важко переживає різні захворювання, тому що не любить відвідувати лікаря, щоб не витрачати на це час гроші і не здаватися слабким. І особливо це стосується суто чоловічих, тобто статевих проблем, які можуть застати зненацька будь-якого чоловіка.

І в даному випадку напевно кожен чув про таке захворювання як простатит, який для багатьох схожий на страшний сон, адже має на увазі не тільки досить неприємні симптоми, але і не найприємніше лікування в тому числі. При цьому багато хто помилково вважає, що в зоні ризику виникнення такого захворювання перебувають в основному чоловіки середнього та старшого віку, тобто 40+.

Насправді середня вікова категорія варіюється від 25 до 50 років. Але, як показує статистика, все частіше по допомогу до лікаря при лікуванні простатиту звертаються навіть 18-річні хлопці. І пов'язано це з низкою факторів. Але все по порядку.

Якщо говорити в цілому, простатит є запальним процесом, що протікає в передміхуровій залозі. Збудником захворювання є інфекція, яка може потрапити до передміхурової залози через уретру або після інфекційного захворювання.

лікар андролог у Львові від urology.lviv.ua

Лікуванням такої проблеми займається лікар андролог, звернутися до якого потрібно відразу ж, інакше простатит може призвести в найгіршому випадку до безпліддя. А причин, через які він з'являється, досить багато, тому не завадить дізнатися про них детальніше.

Основні причини виникнення простатиту

  • У зоні ризику перебувають чоловіки, які часто переохолоджуються, зокрема через умови праці. І не має значення, йдеться про конкретну частину тіла або в цілому про загальне переохолодження, оскільки будь-яка тривала дія низької температури загрожує серйозними наслідками.

  • Будь-які порушення статевої активності. Для профілактики фахівці рекомендують мати регулярний захищений статевий контакт із постійною партнеркою, оскільки множинні зв'язки можуть призвести до статевої інфекції. Однак тривала помірність або надмірна статева активність також загрожує простатитом.

  • Урологічні захворювання у вигляді уретриту, циститу тощо, а також інфекції, що передаються статевим шляхом, можуть спричинити ускладнення у вигляді запалення передміхурової залози.

  • І ще одна причина — хронічні захворювання, часті стреси, неправильне харчування, шкідливі звички, поганий сон — все це також може сприяти появі запалення.


А щоб уникнути цього, слід регулярно обстежуватись. І в цьому випадку найкращим вибором буде лікар андролог у Львові «Urologist Valetskyi», який вже багато років займається урологією та андрологією, пропонуючи ефективне лікування з використанням сучасного обладнання та за прийнятною ціною.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Отец ругает поздно вернувшегося домой сына.
- Быстро отвечай, ты курил?
- Нет, стоял, где курили.
- Да я смотрю - ты и сидел там, где пили, и лежал там, где сексом занимались...
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика