Городской портал Херсона

Вас цікавить страхування —тоді «Risk Insurance» розповість про різновиди страхових полісів

     24.02.22

Напевно, кожна людина хотіла б завжди заздалегідь знати, що з нею може статися, щоб цього уникнути. Але, на жаль, люди не здатні на таке, тому залишається лише прийняти ситуацію, що вже трапилася, і якось працювати з наслідками. І це стосується абсолютно всього, хоч це власне життя, робота, майно та багато іншого.

Саме тому і було придумано страхування, яке здатне якщо не захистити життя та предмети, то хоча б відшкодувати завдані збитки матеріальними виплатами. І, треба сказати, ця послуга користується великою популярністю як за кордоном, так і в країнах СНД, оскільки ніхто не відмовиться від допомоги у скрутній ситуації.

Загалом же, страховий поліс — це спеціальний документ, який укладається між страховиком та страхувальником. Для цього необхідно звернутися до спеціалізованої компанії та здійснити страховий внесок, після чого страхувальнику видається іменна квитанція з підтвердженням страхування.

При цьому, багато хто думає, що страховий поліс — послуга непотрібна і марна, проте, як показує практика, щодня трапляється безліч ситуацій, які наражають наше життя та інші предмети на небезпеку. І немає жодної гарантії, що біда омине Вас.

Так що, якщо Ви теж надумали отримати страховий поліс, саме час дізнатися, які види він ділиться і що ж можна застрахувати.

4 основні типи страхового полісу

  • Перший — страхування майна. Йдеться про предмети, які мають для Вас особливу цінність, тому їх потрібно застрахувати. Найчастіше багато хто страхує безпосередньо свій будинок або дачу від пожеж, крадіжок та інших нещасних випадків. Сюди ж можна віднести страховий поліс цивільної відповідальності на випадок, якщо з Вашої вини постраждає інша людина.Електронний страховий поліс від https://www.riskins.online/

  • Далі виділяють автострахування. Як зрозуміло з назви, така страховка оформлюється на автомобіль. При цьому існує як обов'язкове страхування, так і добровільне. Воно необхідне також на випадок аварій та угону.

  • Страхування життя — ще одна дуже популярна послуга. Сюди входить страховий поліс на життя, коли виплачується компенсація у разі смерті чи інвалідності, та на здоров'я, коли хворий може безкоштовно відвідувати лікарів або отримує виплати через захворювання.

  • І останній тип — страховка мандрівника. Сюди входить страхування здоров'я та майна у разі втрати багажу тощо. Деякі країни потребують обов'язкового полісу для в'їзду в країну.


І якщо Ви визначилися з тим, що саме хочете застрахувати, компанія «Risk Insurance» чекає на Вас. Саме там Ви можете отримати електронний страховий поліс на майно, життя, авто, подорожі та багато іншого. Вас чекає великий досвід роботи, об’єктивні ціни, постійна підтримка спеціалістів, великий вибір послуг, наявність офісу та багато іншого.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Глубокая ночь. Звонок в дверь.
- Кто там?
- Откройте, милиция!
- Дома никого нет.
- А кто говорит?
- Вам послышалось.
- А почему свет горит?
- Сейчас выключу.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика