Городской портал Херсона

Трактор для міста. Як вибрати?

     10.01.19

Ще зовсім недавно для фермерського господарства використовувалися важкі, більш трактора. Це не зовсім зручне рішення і поступово все стали переходити на компактні, економічні варіанти, які відмінно справляються зі своїм завданням, не гірше великогабаритних побратимів.

Так вийшло, що розвиток невеликих індивідуальних господарств веде до зростання попиту на цей тип сільськогосподарських машин. Ціновий діапазон на ринку міні-тракторів широкий, від сотень тисяч до мільйонів гривень. Найкращий мінітрактор купити не той, який коштує дорожче, а той, який адекватний вартості.

Трактор для городу: як вибрати?

Маленький трудяга - це відмінний помічник для свого городу. Тому сьогодні ми розповімо, як правильно вибрати міні-трактор для свого городу і на що звернути увагу при покупці.

ЩО ВІН МОЖЕ?

Список завдань, які виконує міні-трактор вражає: починаючи від посадки і збору врожаю, закінчуючи покосом трави і вивезенням сміття. Для здійснення таких робіт використовується навісне обладнання. Воно дозволяє в повній мірі розкрити потенціал трактора і зробити його мультизадачність.

Навіть з приходом зими, маленький помічник стане в нагоді в господарстві. За допомогою нього, за короткий час можна прибрати велику кількість снігу і розбити полій. Чим ще хороші міні трактора, так це простотою управління. Навіть людина без досвіду роботи, зможе швидко освоїти цей вид спецтехніки.

КРИТЕРІЇ ВИБОРУ

Вибирати міні трактор для городу слід виходячи з поставленого завдання. Для невеликих ділянок вистачить і машини з потужністю двигуна 10-15 кінських сил. Такі апарати досить економічні і справляються з більшістю завдань на ділянці.

Більше вибору: https://motokosmos.com.ua/120

Для городу рекомендується купувати машину з вагою не більше 500 кг. Такий варіант, крім своєї економічності буде ще і зручним у використанні. Його без проблем можна використовувати в умовах обмеженої території, наприклад, між парканом і будинком.

НА ЩО ЩЕ ЗВЕРНУТИ УВАГУ

Блокування коліс, щоб машина не буксувала в грязі або в снігу;

Можливість міняти колію - це стане в нагоді для обробки різних культур;

Види навісного обладнання можна використовувати для цього минітрактора.

У будь-якому випадку, для свого городу краще брати універсальний і недорогий варіант, який можна застосовувати для садових робіт і перевезення вантажів.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
- А ну, дай закурить!
- А кто ты такой?
- Да меня здесь каждая собака знает!
- Вот у собак и спрашивай!
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика