Городской портал Херсона

ТОП 3 кращого джинсового одягу для вагітних

     03.09.20

Незважаючи на те, що вагітність – стан тимчасовий, це не привід відмовитися від стильного одягу. Сьогодні у продажу можна знайти багато нарядів для майбутніх мам. Популярністю серед них користуються джинсові вироби.

Одяг для вагітних з джинсової тканини має багато переваг. Він довговічний та практичний. Його можна буде носити в перші місяці після появи дитини на світ. Фігура в цей період ще не буде ідеальною, але буде стрімко змінюватися в наступні 3–6 місяців, тому повернутися до старого гардеробу відразу навряд чи вдасться.

Крім цього, джинсові наряди завжди актуальні, а це значить, що майбутня мама буде виглядати модно. Пропонуємо вам ознайомитися з ТОП-3 кращого джинсового одягу для вагітних:

  1. Джинсовий сарафан. Затребуваність такого джинсового одягу пояснюється просто – він універсальний. Сарафан підійде як для роботи, так і для літніх прогулянок. В офіс рекомендується надягати класичні моделі, що мають завищену талію. Для повсякденного образу існує безліч інших варіантів. Найчастіше сарафани для майбутніх мам можна побачити в стилі бохо. Це модний напрямок з'явився у атмосфері свободи. Його відмінні риси полягають в наявності орнаментів, візерунків, вільних форм. Вагітні в такому сарафані виглядають привабливо та романтично.
  2. Джинси. Популярністю користуються дві моделі: з сильно заниженою під животом талією, а також з ширінкою і клинчастими вставками з боків. Джинси для вагітних з заниженою талією можна носити весь період виношування дитини (починаючи з того моменту, коли живота ще не видно та до самих пологів). Пояс завжди буде проходити під животом і не заважати ні мамі, ні малюкові. Другий варіант джинсів більше підходить вагітним до 7–8 місяців, далі трикотажна вставка вже не може розтягнутися. Але все залежить ще від конкретної моделі та розміру животика.
  3. Комбінезон. Він має ряд переваг. Його зручно комбінувати з іншим одягом, надягати і знімати. Відсутність грубих застібок виключає проблеми з їх застібанням. Спеціальні комбінезони для вагітних оснащені еластичними вставками з боків, тому застібати їх на рівні пояса нема потреби. Єдине, на них присутні петлі та гудзики на лямках. Крім цього, комбінезони мають різний дизайн. Існує не менше десяти різновидів, призначених для майбутніх мам: з високими та низькими нагрудниками прямої або анатомічної форми, з декоративними або практичними кишенями, з еластичними вставками спереду або з боків, з вишивкою, принтами, світлі, темні, тощо.

Обирайте те, що підходить саме вам!

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Мальчик спрашивает мента: -"А для чего у вас под подбородком ремешок?"-"Это когда я побегу за преступником навстречу ветру, фуражка не слетит."-"Ясно!А папа говорит для того, чтобы епло не треснуло."
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика