Городской портал Херсона

Способи здійснити міжнародні перевезення вантажів в Європу українським підприємцям

     14.07.21

Основою функціонування багатьох підприємств є швидке і ефективне переміщення товарів. Завдяки цьому компанії мають можливість отримувати гарний прибуток, а споживачі завжди мають доступ до широкого асортименту товарів. Багато українських бізнесменів отримують можливість продавати продукцію на експорт, тому потрібно знати, як краще здійснювати міжнародні перевезення вантажів в Європу https://avrora-trans.com/ua/services/international та інші країни.

Як можна відправити товар до Європи

Україна і країни ЄС компактно розташувалися на одній частині материка Євразія, не розділені морями та іншими перешкодами. Саме тому частіше використовується такий оперативний спосіб транспортування вантажів, як автомобільний. Перевезення на вантажівках має такі переваги:

  • немає чіткого розкладу;

  • великий автопарк і відсутність дефіциту транспорту;

  • можна змінити маршрут і пункт прибуття у будь-який момент;

  • відправити можна вантаж будь-яких габаритів і ваги.

Більшість недоліків цього способу має значення більше для перевізника, а не клієнта. По-перше, для транспортування потрібно багато прямо дуже палива, автопарк потрібно постійно обслуговувати. Транспорт не самий безпечний, завжди є ризик аварії.

Якщо є необхідність відправити вантаж в європейську країну, оптимальне рішення - замовити вантажоперевезення компанії "Avrora Trans". Компанія гарантує збереження вантажу, виплату страховки в разі надзвичайної події чи аварії.

Митне оформлення вантажу

Якщо мова йде про доставку товару в Європу, не так важливо вибрати спосіб, як звернути увагу на митне оформлення. Ця процедура обов'язкова, якщо вантаж збирається покинути межі України. Це дуже важливо, адже, якщо підприємець зробить навіть найменшу помилку, навіть друкарську, товар може бути заарештований, що згубно навіть для середнього бізнесу.

Для перевезення вантажу потрібно не тільки зайнятися митним оформленням, а й мати офіціальну ліцензію. Саме тому краще звертатися в транспортну компанію, адже оформлення ліцензії займе багато часу і грошей. Закони в європейських країнах суворі, в тому числі і для перевізників з України. Порушивши правило, можна отримати дуже великий штраф. Розмір залежить від самого порушення або країни. Вигідно замовляти транспортування вантажу у посередника тому, що він буде нести відповідальність за отримані штрафи.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Cидят два друга и обсуждают, как лучше умереть:
-Я бы хотел пригнуть с парашутом и умереть в воздухе.
-А я как мой отец во сне и без боли, а не так мучительно как его пассажиры.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика