Городской портал Херсона

Diadia - Шорти і модні тренди

     13.02.22

Шорти вже давно прийнято вважати популярною та універсальною річчю у жіночому гардеробі. Тому більшість модниць віддає перевагу стильним і зручним моделям. Багато дизайнерів ввели шорти у сучасний діловий стиль. Стильні та елегантні комплекти можна скласти з піджаками та блузами. Складно уявити, із чим модні шорти не можуть поєднуватися.
До незвичайних моделей відносяться спідниці-шорти. Вони чудово здатні поєднувати у собі жіночність спідниці та практичність шортів. Особливо якщо обрані ніжні пастельні відтінки.

Цей жіночий одяг популярний тому, що шорти::
Універсальні. Вони добре виглядатимуть на всіх типах фігури, завдяки своєму крою, здатному приховувати багато недоліків і підкреслювати переваги.
Комбінаторні. Їх можна поєднувати з великою кількістю різного одягу. З їхньою допомогою вдасться створювати найрізноманітніші образи. З верху підійдуть як блузи та кофти, так і футболки, майки та топи.
Зручні. У них буде дуже комфортно, а рухи не скуті.

Слід зазначити, що класичні жіночі шорти можна одягати у будь-який період року, просто правильно підібравши взуття. Для зими чудово підходять високі чоботи, восени та навесні гармонійно виглядають ботильйони, а влітку - з мокасинами та босоніжками на танкетці або без неї.
Найоптимальнішими кольорами вважаються класичні, такі як білий чи чорний. До того ж їх дуже легко поєднувати з будь-якими речами. Шорти коричневих, сірих та темно-синіх відтінків будуть найкращим вибором для походів до офісу. Поєднувати їх можна зі світлим верхом і тоді образ буде елегантним та гармонійним. Безперечно, слід уважно вибирати матеріал, з якого вони виготовлені. Він не повинен просвічуватись і швидко м'ятися. До таких відносяться: джинсова тканина, бавовна, плащові тканини.
При виборі льону варто згадати, що цей матеріал приємний на дотик, але швидко мнеться. А ось трикотаж для офісу вибирати не варто. Він більше підійде для занять спортом, пляжного відпочинку та легких прогулянок.

Шорти одного тону гармонують у комплекті із топами або блузами з орнаментами, принтами, квітковими візерунками. Також можна скласти образ у морському стилі. Для цього варто лише з білими шортами одягнути футболку або майку в смужку, із зображенням якоря та іншої тематичної атрибутики.

Щоб обрати стильні жіночі шорти, варто лише визначитися з фасоном і дотримуватися модних рекомендацій з чим їх поєднати.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Пpиходит ветеpан в класс, и рассказывает о том как он партизанил.
- Идy как то по лесy, вдpyг х#як, спpава немцы, х#як, слева немцы!
Офигевшая yчительница:
- Это же дети...
- Какие нах#й дети?!... ФАШИСТЫ!!!
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика