Городской портал Херсона

Переваги водостічних систем Galeco з ПВХ і стали

     10.07.18

Водостічні системи

Фірмові водостічні системи «Galeco STAL» є функціональний компонент покрівлі, службовець для облаштування будівель і споруд, якісного відведення дощової і талої води. Унікальною особливістю продукції є форма жолоба з загнутими в середину краями. І це не єдине конструктивне гідність вироби.

Переваги продукції

Товар виготовляється з ламінованої сталі, завдяки чому відрізняється підвищеною стійкістю до механічних пошкоджень. Плюсом для покупця виявляється тривале збереження характеристик водостічної системи: фарба не вигорає при впливі ультрафіолету. Стійкість до впливає солей, кислот та інших хімічних сполук, що містяться в опадах, поряд з відсутністю корозії - позитивні аргументи на користь покупки водостічних систем «Galeco STAL».

Водостічні системи з полівінілхлориду (ПВХ)

виготовляючи з ПВХ, водостічні системи відрізняються підвищеною стійкістю до механічних пошкоджень. Більш того, матеріал відноситься до числа негорючих, антикорозійних і хімічно стійких. Велика частина хімічних сполук, що містяться в дощовій воді і талому снігу, не робить вплив на характеристики даної продукції. Уже майже 10 років водостічні системи виготовляються методом коекструзіі, зарекомендували себе з кращого боку.

Сталеві водостоки

Сировинний матеріал, який використовується при виготовленні відсотків, представлений високоякісною сталлю з органічним покриттям. Підвищена міцність конструкції досягається за рахунок 4 захисних покриттів, що відповідають за збереження виробу від впливу навколишнього середовища. Всі окремі компоненти водостічної системи ефективно взаємодіють один з одним, що позитивно позначається на вашому комфорті. Системи служать довгі роки, відводячи воду після опадів або танення снігу з даху будинку.

Ущільнювачі виробляються з гнучкого, еластичного і стійкого до старіння матеріалу - EPDM. Конструкція водостоку містить все необхідне для швидкого встановлення. Загальна вартість виробу істотно знижується, роблячи мінімальними розтрати на монтаж устаткування. Товщина серцевини складає 0,6 міліметра.

З питань консультації звертайтеся до менеджера представництва компанії «Galeco» в Києві, Одесі чи Львові. Інформування щодо вибору і установки водостічних систем надається безкоштовно. Вибирайте тільки найкращі товари для свого будинку, забезпечте комфорт сім'ї.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Заяц подходит к медвежьей берлоге и кричит:
- Дети, мама дома?
- Нету.
- Передайте ей, что, если бы была, то я ее бы так трахнул.
На следующий день повторяется тоже самое. И так всю неделю.
Медвежатам надоело, и они рассказали все маме.
На следующий день заяц приходит и кричит:
- Дети мама дома?
Медведица резко выпрыгивает из берлоги, заяц отпрыгивает в сторону, медведица за ним и застревает между двух деревьев.
Заяц ходит вокруг нее и говорит
- Ну понимаю, не красиво, не правильно, не удобно, но детям ведь пообещал.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика