Городской портал Херсона

Підручники та робочі зошити з математики

     13.04.15

Підручники та зошити автора А.Г. МерзлякПроцес навчання є одним з найважливіших процесів в житті кожної дитини. З самого народження батьки всьому навчають свого сина чи дочку, потім дитина отримує знання, відвідуючи дитячий садок. І нарешті у віці шести років хлопчики та дівчатка стають першокласниками в загальноосвітніх навчальних закладах.


Діточки всьому вчаться, сидячи за шкільними партами, слухаючи вчителів та спостерігаючи за ними. Учні навчаються писати та читати. Вони отримують величезну кількість інформації про навколишній світ, знайомляться з представниками тваринного та рослинного світу.



Дуже велика увага в навчальному процесі приділяється такому предмету, як математика. Незалежно від вибору професії, жодна доросла людина не може уявити своє повсякденне життя без базових знань та вмінь з математики. Спочатку шкільного навчання дітлахів вчать основам арифметики, а саме: додаванню та відніманню. Потім учні освоюють множення та ділення. Також вчителі математики дають своїм учням знання про різні геометричні фігури, вчать розв’язувати різноманітні математичні задачі та багато іншого. Внаслідок цього кожен урок математики стає для школяра цікавим та захоплюючим. Завдяки розв’язуванню різних математичних задач та завдань у дітей добре розвивається логічне мислення.


Без всякого сумніву, кожен досвідчений вчитель самостійно обирає всілякі методи та прийоми для подачі та засвоєння навчального матеріалу. Це можуть бути як усні, так і письмові завдання.

Залежно від конкретної вивчаємої теми уроку, можна використовувати різні підручники, навчальні посібники, робочі зошити та інші додаткові джерела. Кожен вчитель добре ознайомлений з навчальною програмою для кожного класу та її вимогами. Згідно вимогам Міністерства освіти і науки України з кожного навчального шкільного предмету є конкретний перелік рекомендованої літератури.

Наприклад, підручники, автором яких є Мерзляк, є рекомендованими та затвердженими для навчання учнів в загальноосвітніх школах.
Для того, щоб придбати потрібний навчальний посібник з будь-якого шкільного предмету зовсім не потрібно витрачати велику кількість часу. Сьогодні все більшої популярності набуває замовлення різноманітних навчальних видань через інтернет. Це є дуже зручним. Ви побачите підручники за окремими розділами по навчальним предметам та класам, від наймолодших до старших класів.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
В купе поезда на Западной Украине заходит сельский хохол
и видит - сидит негр и читает газету на украинском языке.
(Х)- Тю! Негр на наший мови газету чытае!
(Негр)- А чому не чытаты?
(Х)- Тю!! Та вин ще нашою мовою розмовляе!
(Негр)- А я украинець. Потому и розмовляю.
(Начисто охреневший хохол)- А я тоды хто???!!!
(Негр)- Та незнаю... Чи жид, чи москаль.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика