Городской портал Херсона

New Balance: бренд для успішних людей і переможців

     31.03.22

Зручне та надійне взуття є запорукою перемог у футболі та баскетболі, заняття призових місць у бігових марафонах і змагань зі скейтбордингу. Для досягнення спортивних вершин ідеально підходять вироби New Balance - бренду з унікальною філософією та історією. На сайті https://idealsport.com.ua/brand-new-balance/інтернет-магазину "Ideal Sport" до уваги покупців з України представлені флагманські моделі та новинки з останніх колекцій легендарної марки.

Американська мрія

Історія засновника бренду New Balance - типовий приклад втілення у життя American dream. Приїхавши з Англії емігрант Вільям Райлі відкрив недалеко від Бостона у 1906 р. невелику компанію з виробництва устілок і супінаторів для взуття. Реалізовувати товари Райлі допомагав найнятий ним на роботу у 1927 р. Артур Холл. Будучи природженим бізнесменом, він знаходить цільову аудиторію для фірми та починає продаж супінаторів людям, вимушеним проводити на ногах багато часу: офіціантам, пожежникам, стюардесами та поліцейським.

New Balance Arch Support Company є прикладом втіленням мрії простої людини й успіху, що залежить від її особистих якостей і праці. Продаж устілок і супінаторів росла, в 1936 р. Райлі та Холл стають партнерами. Через 2 роки компанія випускає перші бутси для бейсболу, починає приймати заявки від спортсменів з інших дисциплін - тенісистів і боксерів. Одночасно з цим Вільям Райлі виготовляє шиповки для членів бігового клубу "Boston Brown Bag Harriers".

Цікавий факт. Впізнаваний логотип бренду створив Террі Хеклер. Він придумав дизайн літери "N" і ввів номерну систему назви моделей кросівок - New Balance 574, 237 тощо.

У 1956 р. бізнесом починають управляти дочка та зять засновника бренду. Під їх керівництвом у 1960 р. з'явилися кросівки New Balance Trackster - перша у світі модель з хвилястою підошвою. У 1972 р. компанія виробляє 30 пар взуття в день, розсилаючи товари у магазини поштою. Після покупки фірми Джимом Девісом ставки було зроблено на маркетингове просування бренду та випуск кросівок і екіпіровки для бігу - надзвичайно популярного на той час виду спорту в США.

Продажі кросівок і популярність марки, яка за 100 з гаком років існування стала втіленням якості і надійності, росли. У 2015 р. бренд "Нью Беленс" виходить на світовий ринок з футбольною екіпіровкою, починаючи успішну співпрацю з клубом "Ліверпуль". Сьогодні компанія є офіційним партнером ряду волейбольних команд та Alfa Romeo Racing, яка виступає на "Формулі-1".

Цікавий факт. Великим шанувальником бренду був засновник Apple Стів Джобс. До прихильників марки також відносять Білла Клінтона, Каньє Веста і Бредлі Купера.

Асортимент продукції New Balance

Компанія виробляє спортивний одяг і взуття з використанням органічних матеріалів, інноваційних технологій (наприклад безшовної стяжки) та ноу-хау (гелеві вставки у кросівки, проміжна підошва Cush+ тощо). "Ideal Sport" пропонує купити New Balance в Україні за доступними цінами.

У каталозі інтернет-магазину присутній широкий асортимент жіночих і чоловічих товарів відомої американської марки:

  • кросівки, бутси й кеди;
  • футболки та кофти;
  • брюки, шорти та лосини;
  • бомбери та куртки.

Вироби бренду New Balance обирають професіонали та спортсмени-аматори, політики, представники творчої інтелігенції та прості обивателі. Людей у зручних та стильних кросівках американської фірми можна зустріти на вулицях Нью-Йорка, Сіднея, Токіо, Києва, Відня і Буенос-Айреса. Одяг та взуття від "Нью Беленс" - ознака гарного смаку володаря і запорука успіху не тільки у спортивних починаннях.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Выходили курить к нему на балкон 10 этажа.
На подоконнике возле балконной двери две книжки лежат:
1. Искусство дельтапланеризма.
2. Я не боюсь смерти
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика