Городской портал Херсона

Найправдивіші новини України ви знайдете на нашому ресурсі

     25.12.19

Представник сучасного суспільства насилу може уявити своє життя без використання потенціалу всесвітньої мережі Інтернет. Погодьтеся, адже в режимі «онлайн» ми маємо можливість виконувати найрізноманітніші дії, починаючи від спілкування з родичами і друзями, і закінчуючи переглядом новин.

Слід зазначити, що будь-який свідомий громадянин вважає за краще бути в курсі подій, які відбуваються у його країні. Якщо ви також маєте бажання вивчати достовірні новини, рекомендуємо відшукати надійний і перевірений сайт, співробітники якого надають виключно правдиву інформацію.

Порталів подібного плану на сьогоднішній день налічується безліч, але вам треба довіряти тільки надійним і кваліфікованим професіоналам.

Явним лідером є сайт slidstvo.info. Наша організація собою являє незалежне дослідницьке агентство, яке було створено ще в далекому дві тисячі дванадцятому році.

Протягом трьох років ми займалися виготовленням щотижневої телевізійної програми журналістських розслідувань. Однак сьогодні ситуація кардинально змінилася, і ми більше не хочемо працювати на кількість.

Ми прийняли рішення відмовитися від коротких текстів і сюжетів, які читач переглядає практично бездумно. У 2018 році ми розпочали створювати повноформатні документальні документальну фільми-розслідування і текстові розслідування.

Сьогодні ми не тільки зриваємо маски з чиновників-корупціонерів, а й також розповідаємо дуже правдиві історії. Про людей, про нас з вами. Насправді, корупція це не безіменний чиновник з величезним мішком грошей.

На сьогоднішній день у корупції є прізвища і імена, геолокації і дати. Але найстрашніше це те, що корупція має справжніх жертв, і вони знаходяться серед нас, і ми обов'язково будемо про них говорити.

Першим кроком в боротьбі з корупцією є правда. Наші журналісти готові шукати правду до того моменту, поки офіційні слідчі органи не почнуть працювати в повну силу.

Всі наші співробітники – це компетентні та кваліфіковані професіонали, які по-справжньому закохані в свою справу. Якщо вас цікавить максимально достовірні та якісні новини України, обов'язково регулярно відвідуйте наш сайт.

Наші журналісти звикли працювати тільки на підсумковий результат, тому вони завжди надають читачам максимально правдиві новини. Вибирайте саме наш ресурс, і ви ніколи не будете мати сумніву в розумності свого рішення!

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
В целях борьбы с вредителями Министерство сельского хозяйства Китая объявило, что за каждую сданную саранчу будет выдан 1 юань. Теперь все крестьяне разводят саранчу.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика