Городской портал Херсона

На що звертають увагу іноземні роботодавці

     28.08.15

Доступна робота за кордономЛюдина, яка вирішила поїхати на роботу в іншу країну, повинна добре оцінити свої можливості і визначитися з бажаними напрямками діяльності. Але при пошуку підходящої вакансії одного бажання працівника недостатньо. Роботодавці висувають свої вимоги до кандидата, від відповідності до яких і залежить шанс отримати роботу.

Знання мови
Без розуміння мови країни, в якій планується робота, можливості знайти місце праці мізерні. Навіть на низько кваліфіковані вакансії вимагається володіння базовими словами. Адже роботодавець не буде на пальцях пояснювати іноземному працівнику його обов’язки.
Вивчення мови не складає великих труднощів у молоді. Але людям старшого віку таке навчання буває не під силу. З цієї точки зору трудовим мігрантам найбільше підходить робота в Польщі. Польські фірми рідко вимагають знаннямови для виконання некваліфікованих завдань.

Досвід роботи
Другий момент, на який звертають увагу іноземні роботодавці, - досвід роботи. Для більшості вакансій за кордоном необхідно мати професійні навички і навіть документальне підтвердження певних вмінь. Наприклад, робота в Німеччині на будові надається лише трудовим мігрантам, які мають відповідний досвід роботи. Такі вимоги цілком зрозумілі. По-перше, роботодавець не зацікавлений проводити навчання для нового працівника. Він хоче, щоб претендент одразу приступив до праці. По-друге, будь-який роботодавець шукає кандидата, який би виконував роботу максимально якісно. Зрозуміло, що недосвідчений мігрант перший час робитиме помилки. Тому вигідніше наймати людину з досвідом.

Особисті якості
Не менш важливими для будь-якого роботодавця є особисті якості претендента. Іноземці перш за все шукають зібраних, відповідальних і виконавчих працівників.Тому ще при написанні резюме важливо вказувати правдиві дані про себе. Не варто перебільшувати свої здібності і дописувати таланти. Якщо роботодавець зустрінеться з претендентом і зрозуміє, що людина не відповідає заявленим якостям, на неї чекають проблеми. Її або зарахують на іншу вакансію, або взагалі відправлять додому.

Вік кандидата
На сьогоднішній день на міжнародному ринку праці є вакансії для людей різного віку. Але в основному для виконання великого спектру робіт шукають людей від 21 до 45 років. Для прикладу, робота в Англії на будові надається чоловікам, які не старші 50 років. В той же час у Польщі аналогічну роботу можуть виконувати спеціалісти віком до 60 років. У кожній країні вимоги до віку претендентів відрізняються і залежать від пропозиції робочої сили.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Белая женщина в возрасте родила совершенно черного мальчика. Увидев его в руках медсестры, она улыбнулась:
- Вот будет доволен мой старик! Он так обожает черный юмор!
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика