Городской портал Херсона

Медичне страхування и автострахування

     04.08.15

Медичне страхування

Медичне страхування в Україні за останні роки набрало велику популярність. Як би часто не змінювалися цінники на ліках, завжди можна бути впевненим у тому, що лікування сплатить страхова компанія. З одного боку, економія очевидна, якщо за час дії страховки ви захворіли. З іншого - вартість поліса ДМС залишається досить високою, і страхові агенти радять ретельно зважити всі «за» і «проти» перед вибором компанії та пакету пропонованих послуг.

Економ-варіант

Зрозуміло, що поліс вартістю 1000-2000 грн на рік по кишені далеко не кожному. Якщо здоров'я не підведе протягом року, то вони виявляться витраченими даремно. Ось страховики і придумують умови для тих, хто турбується не стільки про забезпечення ліками, скільки про вміст у стаціонарі. Для таких категорій клієнтів компанії пропонують варіанти простіше - страховку від нещасного випадку або на випадок хвороби. Найчастіше останній включає в себе страховку від нещасного випадку.

Є і комбінований варіант, який звільняє клієнта від цілодобової підтримки страхової компанії та інших привілеїв, доступних в дорогих страховках. Тобто у разі хвороби і виклик лікаря, і вибір клініки, і оплата ліків лягають на плечі пацієнта. Сенс такого страхування лише в тому, що страхова оплачує так звані «лікарняні». Для прикладу, подібний поліс, придбаний за 300 грн, може забезпечити по 150 грн компенсації за кожен день хвороби. Правда, в таких випадках страховики зазвичай встановлюють ліміт на кількість лікарняних днів - не більше 10.

Автострахування

Автострахування (далі - страховий полюс) - досить складна тема навіть для водія зі стажем. Щоб розуміти всі її нюанси, необхідно добре розбиратися в безлічі нормативних актів, запам'ятати спеціальні терміни і вивчити правила різних страхових компаній. Як правило, часу і сил на ознайомлення з усіма деталями страхування автомобіля не вистачає.

Сьогодні можна оформити такі полюси:

  • КАСКО;
  • ОСЦПВ.

Популярність страхового полюсу обумовлена зростанням кількості машин на дорогах нашої країни. Це, у свою чергу, позначається на збільшенні кількості аварій, здатних завдати удару не тільки по здоров'ю власників авто, а й по їхніх гаманцях. Тому так важливо звернутися до надійну компанію за оформленням поліса каско. Купуючи авто страховку, ви купуєте захист на вигідних умовах. У випадку аварії автострахування може компенсувати ваші витрати на ремонт автомобіля і лікування потерпілих.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Сидит компания программеров. Один:
- Вчера познакомился с девицей - супер! Туда-сюда, привел домой, задрал юбку, посадил на клавиатуру...
Все:
- Блин! У тебя что - комп дома?!! А какой?
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика