Городской портал Херсона

Лікування наркоманії в Запоріжжі

     04.07.17

Наркоманія виникає по ряду причин. Щоб лікування було успішним, необхідно ознайомитися з усіма ними.

Що призводить до залежності від наркотиків?

Психологічні, біологічні, соціальні та фізіологічні чинники можуть зіграти певну роль у вживанні людиною наркотиків або алкоголю. Сімейна історія зловживання психоактивними речовинами може зробити людину більш уразливою до наркоманії. Соціальні чинники, такі як тиск з боку однолітків і доступність заборонених речовин, можуть збільшити ймовірність вживання. Крім того, як тільки частота використання наркотиків росте, відбуваються фізіологічні зміни, і тоді ця людина стає фізично залежною, прагне постійно використовувати речовини, щоб уникнути симптомів відміни.

Дослідження показують, що переважна більшість людей, які звикли до наркотиків або алкоголю, мають значні емоційні/психологічні труднощі. Близько половини осіб з проблемами психічного здоров'я в якийсь період свого життя стикаються з наркотиками або алкоголем, зазвичай в результаті їх вживання для самолікування.

Коли необхідна кваліфікована допомога?

Вона потрібна завжди, тому що самостійно подолати сильну залежність майже неможливо. Люди часто приймають заборонені речовини, щоб справитися з переживаннями, спогадами або подіями, які емоційно їх пригнічують. Незалежно від того, оснащені вони відповідними стратегіями виживання чи ні, особи, які захоплюються наркотиками, вважають швидке задоволення ідеальним способом вирішення поставлених перед ними проблем. Однак в довгостроковій перспективі залежність від психоактивних речовин та алкоголю майже напевно погіршить будь-яке емоційне або душевне здоров'я.

Хронічне самолікування може бути ознакою того, що потрібна терапія для усунення погіршеного психологічного стану та пов'язаних з ним труднощів. На сайті http://рука-помощи.com.ua/ua/likuvannya-narkomanii-v-zaporizhzhi.html ви отримаєте поради та допомогу від справжніх експертів. Не зволікайте зі зверненням, тому що від цього залежить успішність програми лікування.

Оскільки толерантність до препарату після періоду утримання знижується, в цей час у людини спостерігається підвищений ризик передозування. Повторне використання наркотиків — найгірше, що може статися. Якщо особа, яка не вживала психоактивні речовини, в якийсь час відновлює їх приймання в тій же кількості, що і раніше, організм не здатний переробити дозу, і може наступити смерть. У разі передозування необхідні екстрені міри.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Николай Валуев за удачно проведенный раунд получает сахарок.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика