Городской портал Херсона

Діуретик Інспра - допомога хворому серцю

     17.08.15

Діуретик Інспра - допомога хворому серцю

Инспра ценаПрепарат Інспра призначається для пацієнтів з дисфункцією (стабільною) лівого шлуночка серця, щоб знизити ризик розвитку серцево-судинних хвороб і смертність від них. Використовується дуже часто тими, в кого стався інфаркт міокарда. Відзначається ефективність засобу при вираженій гіпертензії (високому АТ).

Опис

Багатьом хворим, що страждають від серцево-судинних захворювань, призначають таблетки на основі діючої речовини еплеренону. Кращим вибором з усіх можливих варіантів є Інспра , так як даний препарат відрізняється ефективною дієвістю та незначними побічними ефектами. Втім, прописати ці ліки і, найголовніше, правильно призначити дозування, може виключно кваліфікований лікар. Часто саме правильно розрахована доза препарату дозволяє уникнути серйозних проблем зі здоров'ям.

Згідно з інструкцією, Інспра може застосовуватися людьми, які страждають на артеріальну гіпертензію, у поєднанні з іншими (допоміжними) антигіпертензивними речовинами. Добова доза для гіпертоніків зазвичай становить 50 міліграмів, але при необхідності може збільшуватися до 100 і навіть 200 мг.

При серцевій недостатності (перенесений інфаркт міокарда) починається прийом зазвичай з 25 мг, поступово збільшується до 50 (іноді 100 мг.). Курс лікування займає близько чотирьох тижнів.

Особливості застосування

Прописують препарат для людей з:

  • серцевою недостатністю; перенесеним інфарктом міокарда. Ліки допомагають знизити смертність і клінічні прояви хвороб серця.
  • наявністю артеріальної гіпертензії. Може бути рекомендована як монотерапія, так і в комбінуванні з ліками аналогічної дії.

Приймаються таблетки всередину, незалежно від прийому їжі, зазвичай один раз на добу. Щоб більш точно підібрати необхідну для конкретного випадку дозу, можуть комбінуватися таблетки по 25 і 50 мг діючої речовини (еплеренону). Не відзначається необхідність зменшення дозування для літніх людей. Також можуть приймати ліки ті люди, які страждають легкими / помірними хворобами печінки (з одночасним контролем електролітів).

З найбільш яскраво виражених побічних ефектів, при прийомі препарату, може спостерігатися гіперкаліємія, тому концентрацію калію у пацієнтів необхідно контролювати (особливо на початку використання). До прийому препарату потрібна консультація лікаря.

Відгуки

Дуже часто ті, хто застосовують даний препарат в першу чергу, на жаль, відзначають не його ефективність, а те, що на Інспру ціна є далеко не низькою. Але така вартість обумовлена тим, що ліки є досить ефективними і дієвими, маючи при цьому невелику кількість побічних ефектів. Якщо шукати медикамент в інтернет-ресурсах, то можна знайти його за більш доступною ціною, наприклад на http://infarkta.net.ua/inspra.html - стаття «Інспра: ціна таблеток, які допомагають серцю». В цілому ж, люди, які приймають таблетки Інспра, відгуки залишають позитивні. При призначенні лікарем і правильному підборі дозування, лікарський засіб робить позитивний вплив на здоров'я, оберігаючи від руйнівних наслідків і таких небезпечних станів, як гіпертонія і серцева недостатність.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Из больницы сбежали люди с расстройством кишечника.
Врачи быстро нашли их по горячим следам.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика