Городской портал Херсона

Дизайн сайтів

     27.01.16


Всім відомо, що перше враження можна справити всього лише один раз. Від того, яким воно буде, залежить розвиток подальших відносин. Повною мірою це твердження відноситься і до Інтернет-сайтів. Тому створення дизайну сайту вкрай важливо.

Чим яскравіший, гарніший, функціональнішийі зрозумілий користувачам буде розроблений дизайн для сайту, тем: вищий рівень відвідувань; більше цільових користувачів його побачать; більший об'єм продажів.Так говорить маркетинг, який давно вже проник в усі сфери нашого життя, в тому числі і в Інтернет. Всяка розробка дизайну сайту повинна починатися з подачі замовником компанії-розробнику спеціального документа.

Також його називають бриф. У брифі чітко вказуються переваги клієнта щодо графічного оформлення, які він хотів би бачити. Іноді клієнт, який вирішив замовити дизайн для сайту, дає посилання на існуючі сайти, які йому сподобалися. Найчастіше виконавцю дають посилання на сайт компанії-конкурента. Нерідко замовник бажає модернізувати дизайн для сайту вже функціонуючого.

Для цього в брифі вказуються вузькі місця або наявні недоліки в старій версії дизайну. У подальшому бриф використовується як підстава для розробки технічного завдання з урахуванням можливостей дизайнерських і графічних програмних комплексів. Після узгодження технічного завдання з замовником починається створення дизайну сайту виконавцем.

Професійний і красивий дизайн сайтів покликаний:

підкреслити унікальність компанії;

повністю і без спотворень передати унікальність її стилю;

перетворити сайт компанії не просто в іміджеву оболонку, але в ефективний маркетинговий інструмент;

підвищити обсяги відвідувачів сайту.

Успішне виконання зазначених завдань обов'язково призводить до зростання обсягів продажів і, відповідно, обсягів прибутку. Попутно створюється така чудова річ, як впізнаваність бренду, що теж дуже важливо для компанії.

Очевидно, що правильно вибраний дизайн для сайту служить додатковим інструментом для його просування у всесвітній мережі Інтернет. Тому клієнтові, який вирішив замовити дизайн для сайту, не слід економити на послугах дизайнерів і креативних рішеннях для візуалізації сайту. Краще всього звертатися в професійні дизайнерські компанії з гарною репутацією і великим портфоліо. Адже грамотне створення дизайну сайту збільшує його відвідуваність, і, отже, прибутковість.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Пьяный, помятый мужик со следами помады на морде лица, в кармане - недопитая бутылка портвейна, заходит в автобус и садится рядом с попом. Разворачивает газету и что-то там читает. Потом поворачивается к попу и спрашивает:
- Батюшка, вы не знаете от чего бывает артрит?
- Артрит, сын мой, бывает у тех людей, кто сбился с пути истинного, кто спит с падшими женщинами и злоупотребляет алкоголем!
- Ни х#я себе...
Пьяный мужик замолк и уставился задумчиво в пол. Поп пожалел, что высказался так резко:
- Ну, ладно, сын мой! Давно ли у тебя артрит?
- Да вы что! У меня нет артрита! Тут в газете пишут, что артрит у Папы Римского!
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика