Городской портал Херсона

ЧЕСНО – це громадський рух, націлений на реальні зміни в суспільстві

     29.11.18

Зміни на краще можуть відбуватися лише за умов суспільної праці усіх громадян. Кожен це розуміє, і приймає як само собою зрозуміле. Але не всі вірять в те, що ми реально можемо щось зробити. Щоб довести можливість реального доступу до управління країною, спілка ЧЕСНО в співробітництві з центром демократії та верховенства права, створила ряд громадських ініціатив, які створюють умови, де люди допомагають людям.

Прозорість в діяльності і фінансових справах політиків – це один з найважливіших критеріїв визначення їх добропорядності та права бути на виборчих змагань. Загалом, при наданні інформації експерти чесно базуються на таких основних принципах журналістики, як об’єктивність, уникнення висловлення своєї точки зору, достовірність, підкріплення фактами та доказами. Навіть при підготовці матеріалу, що стосується когось з депутатів, активісти завжди надають змогу можновладцям прокоментувати факти, які мають до нього відношення.

На зараз спілка готує роботу по кожній партії, яка має місце бути в Верховній Раді України. Це статті, розслідування та цікаві матеріали, що стосуються політиків. Перевірка виконання зобов'язань та обіцянок. У рамках цього глобального проекту буде опубліковано не менше чотирнадцяти статей на загально громадянську тематику, дві статті про фінансові операції можновладців та біля шести статей щодо не парламентських партій. Також дуже цікаво буде переглянути чотирнадцять статей, де буде зроблений детальний аналіз усього, що стосується фінансування регіонів України. В тому числі – запущені проекти, різноманітні програми та виповнені обіцянки політиків.

Насправді, це дійсно великий проект, співробітники якого борються за достовірну інформацію всіма доступними і не дуже шляхами. Саме тому, іноді доводиться надавати їм кваліфіковану допомогу адвоката. Тим не менш, вони з великою самовіддачею працюють на благо народу.

ЧЕСНО – це громадський рух, що збирає на своєму сайті www.chesno.org найважливішу інформацію, стосовно того, що відбувається в країні на даний момент. Людина, яка уважно слідкує за подіями та вчинками, а також вміє аналізувати побачене не буде жертвою політичних шахраїв.

Ми повинні не лише самостійно розуміти усю відповідальність за вибір лідера, але й давати нашим дітям розуміння про те, наскільки це важливо і що може дати постійна інформованість для сучасної людини.

Джерело: http://www.chesno.org/

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Стоит человек на дороге, навстречу ему едет авомобиль. Человек думает:
- Не трамвай, объедет.
Водитель думает:
- Не столб, отойдет.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика