Городской портал Херсона

Антисептик для дерева на водній основі Неомид 400

     16.04.19

Neomid 400Тільки суворе дотримання всіх технологічних етапів будівництва із застосуванням деревини гарантує успішний кінцевий результат. Дерево особливо схильне до активного впливу зовнішніх біохімічних факторів. Починаючи з лісозаготівлі і зберігання, деревний матеріал повинен проходити знезараження. Такі правила не завжди дотримуються в повній мірі. Це призводить до появи деревних комах-паразитів, грибкових утворень і цвілі, що псує декоративність і веде до значного скорочення експлуатаційного терміну.

Внутрішні роботи відрізняються більш делікатним підходом до обробки, враховуючи вплив на людський організм. Для запобігання і профілактики руйнування дерева в будівельній практиці використовується антисептик для дерева на водній основі. З метою економії часу і коштів найбільш підходящим в даному випадку антисептик Неомид 400.

Властивості і особливості

Неомід 400 - це високотехнологічний антисептик на водній основі, в складі якого присутні інсектициди, катіон активні речовини і синтетичний піретроїд. З відмінних особливостей варто зауважити, що засіб:

  • не токсичний, не містить елементів важких металів, екологічно безпечний для людини і навколишнього середовища;
  • не змінює забарвлення і структурність деревини;
  • не заважає подальшій обробці і склеюванню матеріалу;
  • застосовуєтся як антисептична грунтовка для нанесення лессуючих декоративних просочень.

Призначення антисептику

Застосовується антисептик для внутрішніх робіт при обробці дерев'яних поверхонь різного характеру і призначення. Термін дії активних компонентів становить 25 років. Склад не тільки захищає деревину від паразитів, а й ефективно знищує вже наявне зараження. Засіб призначений для захисту деревини від:

  • фарбувальних і руйнують грибкових утворень;
  • цвілі, гнили і загальних процесів гниття;
  • комах і короїдів на всіх стадіях їх розвитку.

Способи та методи використання

Важливо дотримуватися всіх зазначених пунктів інструкції. Перш за все, необхідне використання засобів індивідуального захисту, щоб уникнути попадання розчину на відкриті ділянки шкіри і в очі. Для цього знадобляться: робочий одяг, рукавички, окуляри. Технологія використання складається з дотримання деяких обов'язкових правил:

  1. Концентрований антисептик Neomid 400 розбавляється водою в пропорції 1 до 5 і ретельно розмішуєтся.
  2. Поверхня старанно очищається від пилу, бруду та інших покриттів. При пошкодженні деревини фарбуючими грибками, рекомендується скористатися спеціальним відбілюючим засобом.
  3. Обробка антисептиком проводиться за допомогою валика і пензля. Також підходять для обробки розбризкувачі і розпилювальні пристрої.
  4. Необхідна робоча температура повинна бути в межах + 5°C.
  5. Остаточне висихання відбувається через добу при комфортній температурі +12- +20°C і вологості повітря 60%. До цього слід уникати попадання вологи на оброблену поверхню.

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
- У тебя муж чертовски красив!
- Ага! Особенно рога!
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика