Городской портал Херсона

6 курортів Греції

     10.09.16

6 курортів Греції

Греція складається з материкової частини, що розташована на півдні Балканського півострова в Європі, та з острівної частини, що розташована в Егейському, Крітському, Середземному, Лівійському та Іонічному морях. На найбільших та найкрасивіших островах знаходяться найкращі грецькі курорти: Ханья, Ретімно, Кардамен, Ліндос, Кафелос, Лассіті, Ірракліон, Кіфісія. Читайте далі як обрати серед турів до Греції http://turne.travel/ua-uk/tour/greciya/ те місце, що сподобається саме вам.

Острів Родос - найкращі курорти та цікавинки

Цей острів ще з давнини окутаний легендами та міфами. Він вражає красою своєї природи, різноманіттям тварин, птах, комах і рослин, давньою історією. Мільйони туристів щороку мандрують на острів Родос, щоб відпочити та отримати нові враження. Та Родос, незважаючи на давню історію, курорт сучасний з розвиненою архітектурою. Тут гармонічно поєднуються історичні пам’ятки та надбання сучасної туристичної сфери. Родос омивається двома морями: Середземним на сході   та Егейським на заході. Середземноморський берег Родосу славиться чистими піщаними пляжами і спокійним морем. В той час як берег егейського моря вкритий галькою, а море неспокійне, з хвилями. Тому курорти середземноморського берега чудово підходять для сімейного відпочинку з дітьми. В той час як курорти егейського берега Родосу полюбляють серфери.

Острів Корфу - головна інформація

Це один з найкращих курортів Греції. Острів відомий своїми чудовими пляжами, живописними горами і рівнинами, скелями, цитрусовими садами та оливковими гаями. Туристичний пляжний сезон триває з травня по вересень. Острів Корфу відомий своїм каналом Кохання в містечку Сідарі. Скупайтеся в ньому, і за легендою, ви знайдете своє справжнє кохання. Місто Керкид - столиця острова Корфу. Тут туристів цікавить площа Спіанад, що вважається найкращою в усій Греції, Старий та Новий замки, Візантійський музей. для туристів, що воліють проводити активний і спортивний відпочинок, острів Корфу пропонує безліч розваг. Це великі тенісні корти, парусні яхти, дайвінг, серфінг, гольф і кінний спорт.

Острів Кос - місце для екологічного відпочинку

Острів Кос відомий завдяки своєму м’якому клімату, та вважається самим екологічним островом Греції. Це справжнє райське місце з квітучими садами та чудовими птахами. Цей острів - своєрідний курорт-універсал, який може задовольнити потреби різних туристів. Гостинність греків і високий рівень сервісу дозволить знайти найкращий відпочинок для усіх: родин з дітьми, активних туристів, молодят, людей, що прагнуть усамітнитися і відпочити. Для дітей тут можна знайти атракціони, парки розваг та аквапарки. На півдні острова знаходиться курорт Ламбі з чудовими, рівними піщаними пляжами. На сході розташований курорт Псаліді, пляжі якого вкриті дрібною галькою. А якщо ви б хотіли відпочити на пляжі з чорним вулканічним піском та скупатися в термальному джерелі, тоді вам потрібно відвідати південну частину острова.

Острів Кріт - перлина Греції

це найбільший і без перебільшень найкрасивіший острів Греції. За формою від нагадує дракона, що летить, на якому розташовані найкращі курорти Греції: Ретімно, Агіос, Ханья, Елунда. На Криті є вся необхідна інфраструктура для різних туристів - невеликі і дешеві апартаменти для бюджетного відпочинку, дорогі і фешенебельні готелі для вибагливих туристів, спокійні і романтичні курорти для молодят та веселі розваги для дітей і підлітків. Туристів зі всього світу вабить на Кріт, який славиться живописними пейзажами, м’яким кліматом, розвагами та розвиненою готельною мережею.

Острів Закінф - Блакитні печери та Бухта Навагіо

Острів Закінф не відрізняється від інших островів Греції. Тут така ж чудова природа, чиста вода та багатий підводний світ. На острові є не лише рівні білосніжні пляжі, а й ліси, гори та скелі. Це чудове місце для морського відпочинку і дайвінгу. на вас чекають 123 км пляжів, затонулі кораблі, морські рифи. Готелів на острові вистачає - тут є і бюджетні двозіркові готелі, і фешенебельні п’ятизіркові комплекси з вишуканими послугами. Найпопулярніші курорти острова Закінф - Лаганас, Каламакі, Василікос, Аграссі, Циліві.

Острів Санторіні - життя на вулкані, легендарна Атлантида

Острів Санторіні - ще одна родзинка грецького відпочинку. Історична спадщина давніх цивілізацій, пляжі з вулканічного піску чорного, білого і червоного кольору, лазурне Егейське море, неповторна архітектура давно вже стали візитівкою відпочинку на Санторіні. На вас чекають морські прогулянки на яхтах, насичене розвагами нічне життя, шопінг, спа - усе це гармонічно поєднується на Санторіні.

 

Міконос -  острів, де відпочивають знаменитості

Міконос - це самий престижний і дорогий острів в Греції. Його полюбляють зірки зі всього світу. Пік сезону триває з липня по вересень. Архітектура острова представлена невисокими будиночками, пофарбованими в білий і блакитний кольори. Вони чудово поєднуються з яскравими фарбами природи острова. Відвідати Міконос потрібно хоча  раз у житті. Навіть якщо не придбати тур на острів Міконос, можна відвідати його з одноденною екскурсією з сусіднього острова. Чудові спогади вам забезпечені.

 

Греція - чудова туристична країна з самобутніми традиціями і неповторною природою. Це чудове місце для відпочинку, розваг і оздоровлення.

 

Погода в Херсоне
Погода в Херсоне
Курс валют
0.00 0.00
0.00 0.00
0.00 0.00
Свежий анекдот
Недавно открылся магазин, где женщины могут выбрать и купить себе мужа. У входа висит свод правил работы магазина следующего содержания.

1. Вы можете посетить магазин ТОЛЬКО ОДИН РАЗ.
2. В магазине 6 этажей, качество мужчин повышается с увеличением порядкового номера этажа.
3. Вы можете выбрать любого мужчину на каком-либо этаже или подняться на верхний этаж.
4. Не разрешается возвращаться на нижний этаж.
Одна женщина решила посетить этот самый "Магазин мужей", чтобы найти себе спутника.
Прочитав у входа на первый этаж вывеску: "Мужчины, имеющие работу", - она идет сразу на второй этаж.
Вывеска на втором этаже: "Мужчины, имеющие работу и любящие детей". Женщина идет на третий. Вывеска на третьем этаже: "Мужчины, имеющие работу, любящие детей и необычайно красивые". "Ух ты! " - подумала женщина, но все же пошла на четвертый этаж. Вывеска на четвертом этаже: "Мужчины, имеющие работу, любящие детей, ослепительной красоты и помогающие по дому". - Невероятно! – воскликнула женщина. – Мне очень трудно устоять! Но, произнеся это, все же поднимается на пятый этаж. Вывеска на пятом таже: "Мужчины, имеющие работу, любящие детей, ослепительной красоты, помогающие по дому и очень романтичные". Женщине очень захотелось остаться на этом этаже и выбрать себе пару, но
все же она, преодолев себя, пошла на последний этаж.
И на шестом этаже она читает вывеску вот такого содержания: "Вы на этом этаже посетительница № 31 456 012, здесь нет мужчин, этот этаж существует лишь для того, чтобы лишний раз доказать, что женщину удовлетворить невозможно. Благодарим за посещение нашего магазина!"

А прямо напротив этого магазина был открыт "Магазин жен". На первом этаже находятся женщины, любящие заниматься сексом. На втором – богатые женщины, любящие заниматься сексом. А на этажи с третьего по шестой ТАК НИКТО НИ РАЗУ И НЕ ЗАШЕЛ.
Реклама
Счетчики

Яндекс.Метрика